Hotell i Stockholm med unikt läge | Radisson Blu Royal Park Hotel
Loading images...

Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm har 30 konferenslokaler med plats för 2 till 500 personer.

Ett perfekt mötesalternativ kan vara en dagkonferens i Stockholm…
Boka er dagkonferens hos oss.

Hotellets geografiska läge – naturnära i Kungliga Hagaparken, men ändå bara fem kilometer ifrån Stockholms city – gör det enkelt att samla en grupp människor för möte eller konferens oavsett om man kommer med flyg, bil, tåg eller buss.

Konferera ostört bakom säkra dörrar

Alla lokaler har dagsljus och all teknik som behövs för att presentationen, mötet eller konferensen ska bli så bra som möjligt. Vissa av lokalerna har också säkerhetsdörrar. Efter en givande konferensdag kan deltagarna till exempel avsluta kvällen i någon av hotellets två barer och sedan dra sig tillbaka till sina rum på vårt hotell i Stockholm.

K-märkta Haga Magasinet, byggt 1922, är den största lokalen och nyttjas huvudsakligen till mässor, stora middagar och större evenemang. Haga Magasinet är beläget endast 50 meter från hotellet. Kontakta oss för att boka konferens på Radisson Blu Royal Park Hotel i Stockholm. Mer information om våra mötes- och konferensrum hittar du i bilagan nedan.

Trevliga och roliga aktiviteter för konferensgrupper

Gör något trevligt i samband med er konferens. Sturebadet Haga som är hotellets Spa och träningsanläggning erbjuder en mängd olika aktiviteter för konferenser. Vi har aktiviteter för inomhus och utomhus. Se även aktivitetsmenyn nedan.

Belöna konferensdeltagarna med spa

Vi på Radisson Blu Royal Park Hotel erbjuder även träning och spa på Sturebadet Haga. Varför inte satsa på en avkopplande spa-weekend i Stockholm i samband med konferensen?

Radisson Blu Royal Park Hotel är miljöcertifierat via Svanen sedan december 2008.

Bilaga Storlek
Översikt konferens- och grupprum.pdf 449.48 kB
Sturebadet Haga Konferensaktiviteter.pdf 445.57 kB
Mindful Break på Konferensen Haga.pdf 632.12 kB
Content

Fyll i nedanstående uppgifter. Vår bokning återkommer med svar snarast. Vänligen observera att detta inte är en online-bokning.

Har ni några övriga frågor är ni välkomna att ringa oss på 08 - 624 55 00.

Startdatum

Slutdatum

Typ

Boende

Mat